Lahjoita

Habiba Ali lahjoitus – Vaalityö ja kampanjointi on paitsi raskasta myös kallista työtä. Kaikki tuki otetaan riemuiten vastaan! Joka ikinen lahjoitus on tärkeä. Alla olevaa nappia klikkaamalla pääset suoraan Habiba Alin lahjoitussivulle.

LAHJOITA

Voit myös lahjoittaa tilisiirrolla tukiyhdistykseni tilille:

FI7681469710234666 Danske Bank, Espoon sosialidemokraattinen yhdistys. Viesti: #Habiba2019

Habiba Ali

Suuri kiitos että olet matkassa mukana <3

Kaikki kerätty raha käytetään lyhentämättä Habiba Alin vaalityöhön. Pienin mahdollinen summa on 10€, jokainen lahjoitus on tärkeä.

Olet tervetullut myös osallistumaan käytännön vaalityöhön! Osallistua voit jakamalla sosiaalisen median päivityksiä tai lähtemällä mukaan Habiban tukitiimiin.

Tue vaalityötä -palvelusta:
Lahjoitus suoritetaan mobiilimaksua, tekstiviestiä, pankkitunnuksia tai maksukorttia käyttäen. Mobiili- ja tekstiviestilahjoituksissa tapahtuma veloitetaan operaattorin puhelinlaskulla. Verkkopankkia, maksukorttia käytettäessä tapahtuma veloitetaan lahjoittajan pankkitililtä tai maksukortilta. Tekstiviestilahjoituksissa ja mobiilimaksussa, maksun saaja on SecuryCast Oy, joka tilittää kerätyt varat puolueelle. Verkko- ja korttimaksuissa, maksun saaja on Paytrail Oy, joka tilittää kerätyt varat puolueelle.

Lahjoittajan on mahdollista saada sähköpostitse kuitti lahjoituksesta antamalla sähköpostiosoite ennen lahjoituksen vahvistamista. Kuitin tilaaminen on asiakkaan vastuulla. Kuittia ei voi pyytää jälkikäteen.

Lahjoituspalvelun tekninen toteuttaja on SecuryCast Oy (www.securycast.com) yhteistyössä teleoperaattorien ja Paytrail kanssa.